Ekvalita ja COVID-19

Myös Ekvalita kokee COVID-19 hillitsemiseksi tehdyt toimenpiteet. Kaikki kevään koulutustilaisuutemme on peruttu ja taloustilanteemme heikkenee. Haluamme siis muistuttaa siitä, että teemme myös muuta konsultointiin liittyvää työtä. 

Meillä on pitkä kokemus muun muassa

  • palkkojen kartoittamisesta tasa-arvonäkökulmasta
  • tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmien sekä diveristy-mapin kehittämiestä tai uuden organisaatiostrategian luomisesta
  • osaamisemme jakamisesta raporttien ja analyysien kautta, esimerkiksi  organisaationne tämänhetkisestä tasa-arvon tilasta
  • käsikirjojen tai muiden työkalujen kehittämisestä niin, että organisaationne toiminta tukee yhdenvertaisuustyötä.
 

Haluamme myös muistuttaa, että Ekvalitan koulutuksia voi jo nyt varata syksyksi. Monet koulutukset ovat nyt jo siirtyneet syksyksi, joten on hyvä varata nyt jo, jotta saamme suunnitelmat toimimaan.

Tärkeintä juuri nyt on kuitenkin että kaikki pysymme terveinä. Toivotamme teille mukavaa kevään  jatkoa presidenttimme Sauli Niinistön sanoilla, joka kehotti kaikkia ottamaan ”fyysistä etäisyyttä, mutta henkistä läheisyyttä”.

Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!

Ekvalitan tiimi

 

Kuva: Pixabay

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[polylang]