Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin

Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta ammattioppilaitosten koulutuksessa ja ohjauksessa. Hanke alkoi 2018 alussa, jonka jälkeen olemme kouluttaneet yli 500 eri ammattioppilaitosten henkilökunnan jäsentä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden teemojen parissa. Teemme yhteistyötä Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun vetämän Tasa-arvoa ja reformia -hankkeen kanssa, joka kokoaa ja tukee kaikkia Suomen ammattiopettajakoulutuksia.

Mitä teemme?
Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin -hankkeen tiimi kouluttaa ammattikoulujen henkilökuntaa sekä tuottaa nettipohjaisen materiaalin ammattikoulujen henkilökunnan tueksi.

Kaikkien amis -materiaali on nyt julkaistu!
Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin -hankkeen puitteissa tuotettu materiaalipaketti Kaikkien amis on nyt julkaistu! Materiaalipaketin tarkoituksena on helpottaa ammattiopettajien yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyötä. Kaikkien amis -portaalissa onkin siksi runsaasti nimenomaan ammattiopettajille suunnattua sisältöä, jota voi suoraan hyödyntää opetuksessa. Tutustu vaikkapa erilaisiin muistilistoihin, harjoituksiin ja yhdenvertaisuustyötä koskevaan lainsäädäntöön. Voit myös testata osaamistasi ja tutustua kollegoiden esittämiin kiperiin kysymyksiin sekä vastauksiin. Levitä ihmeessä sanaa uudesta materiaalipaketista myös kollegoillesi!

Ammattioppilaitokset, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä:

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Yrkeslärarutbildningen vid Åbo Akademi

Ketkä ovat hankkeen työntekijät?

Virve Savoila

Hankepäällikkö
virve.savoila@ekvalita.fi

Eerika Ströömi

Vastaava sisällöntuottaja
eerika.stroomi@ekvalita.fi
040 567 3071

Lisa Tobiasson

Sisällöntuottaja

Niklas Rosenblad

Asiantuntija

Anne Norema

Lehtori
Ammatillisen koulutuksen opettaja

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[polylang]