Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin

Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta ammattioppilaitosten koulutuksessa ja ohjauksessa. Hanke alkoi 2018 alussa, jonka jälkeen olemme kouluttaneet yli 500 eri ammattioppilaitosten henkilökunnan jäsentä tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden teemojen parissa. Teemme yhteistyötä Haaga-Helia Ammatillisen opettajakorkeakoulun vetämän Tasa-arvoa ja reformia -hankkeen kanssa, joka kokoaa ja tukee kaikkia Suomen ammattiopettajakoulutuksia.

Mitä teemme?
Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin -hankkeen tiimi kouluttaa ammattikoulujen henkilökuntaa sekä tuottaa nettipohjaisen materiaalin ammattikoulujen henkilökunnan tueksi.

Haluaako ammattikoulusi osallistua?
Nettimateriaalia varten tarvitsemme esimerkkejä kentältä! Haluatko jakaa tasa-arvoon ja/tai yhdenvertaisuuten liittyviä keskusteluja, tarinoita, pohdintoja, ajatuksia tai vaikka esimerkkejä harjoituksista kouluarjesta? Missä olet onnistunut tai missä asiat ovat menneet pieleen tai kenties missä jokin on jäänyt johonkin siltä väliltä? Haluaisitko olla mukana videohaastattelussa, jossa keskustelemme näistä teemoista? Ole yhteydessä – kaikki ammattikoulujen arjesta poimitut osat sopivat aineistoon.

 

Ammattioppilaitokset, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä:

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Yrkeslärarutbildningen vid Åbo Akademi

Ketkä ovat hankkeen työntekijät?

Virve Savoila

Hankepäällikkö
virve.savoila@ekvalita.fi
040 567 3071

Eerika Salminen

Vastaava sisällöntuottaja
eerika.salminen@ekvalita.fi

Lisa Tobiasson

Sisällöntuottaja
lisa.tobiasson@ekvalita.fi

Niklas Rosenblad

Asiantuntija

Anne Norema

Lehtori
Ammatillisen koulutuksen opettaja

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.