SKAPA PLATS

Skapa plats-kirja on kirjoitettu Vem é man – maskulinitet i skolan -hankkeen puitteissa. Hankkeen rahoitti Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne sr.

Kirja (260 s.) koostuu teoriasta, vinkeistä ja käytännön harjoituksista arvopohjatyön tueksi ja rajoittavien normien muuttamiseksi. Tavoitteena on tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden lisääminen koulussa. Kirja on tarkoitettu peruskoulun ja lukion pedagogeille. Suurin osa kirjan harjoituksista sopivat luokille 7–9 sekä lukion opiskelijoille. Yksityiskohtaisemman johdannon kirjaan ja miten sitä käytetään löytyy sen johdannosta.

Kirjasta on olemassa lyhennetty suomenkielinen versio Apuväline osallistavaan työhön koulussa – Johdanto normit haastavaan työtapaan. Apuvälineessä kerrotaan, mitä normit haastavalla työtavalla tarkoitetaan ja annetaan vinkkejä normien purkamiseen omassa työssä. Vihkosta löytyy myös viisi konkreettista vinkkiä normit haastavaan työtapaan koulussa sekä esimerkkejä muutamasta harjoituksesta, jotka voi tehdä yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Apuväline osallistavaan työhön koulussa-vihkon voit tilata lähettämällä sähköpostia osoitteeseen annatilaa@ekvalita.fi. Vihko maksaa 13€ + postikulut.
Skapa plats:in kirjaa maksaa 18€ + postikulut (10€)

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.