Ekvalita och COVID-19

Precis som alla andra, känner vi på Ekvalita också av konsekvenserna av de åtgärder som gjorts för att förhindra spridningen av COVID-19.    
Det betyder att alla våra vårens utbildningar är inställda och det ser knapert ut i kassan. Därför vill vi påminna om att vi också kan ta emot andra typer av uppdrag än utbildningar.

Vi har lång erfarenhet av bland annat

  • utföra lönekartläggningar ur ett jämställdhetsperspektiv,
  • stöda organisationer i uppdatering eller framtagande av nya jämställdhets- och likabehandlingsplaner, göra en diversity map eller strategi för organisationen
  • dela vår expertis genom att ta fram rapporter  och analyser, exempelvis om hur jämställdhetsläget ser ut i er organisation
  • utveckla checklistor, olika typer av handböcker och verktyg för att effektivera arbetet med likabehandling och inkludering.

Vi vill även påminna att för Ekvalitas del kan du redan nu boka in oss för utbildningar till hösten, så kan vi börja planera dem redan nu. Eftersom alla uppdrag nu flyttas till hösten kan det annars också svårare att hitta ett gemensamt datum för era utbildningar. 

Men viktigast just nu är ändå att vi alla håller oss friska. Vi avslutar med att citera vår president Sauli Niinistö som uppmanade oss alla till ”fysisk avhållsamhet och psykisk närhet”.

Sköt om er och era nära!

Ekvalitas team

 

Bild: Pixabay

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[polylang]