Skapa plats

Skapa plats -kirja on kirjoitettu Vem é man – maskulinitet i skolan -hankkeen puitteissa. Hankkeen rahoitti Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne sr.

Kirja (260 s.) koostuu teoriasta, vinkeistä ja käytännön harjoituksista arvopohjatyön tueksi ja rajoittavien normien muuttamiseksi. Tavoitteena on tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden lisääminen koulussa. Kirja on tarkoitettu peruskoulun ja lukion pedagogeille. Suurin osa kirjan harjoituksista sopivat luokille 7–9 sekä lukion opiskelijoille. Yksityiskohtaisemman johdannon kirjaan ja miten sitä käytetään löytyy sen johdannosta.

Kirjasta on olemassa lyhennetty suomenkielinen versio Apuväline osallistavaan työhön koulussa – Johdanto normit haastavaan työtapaan (30 s.). Apuvälineessä kerrotaan, mitä normit haastavalla työtavalla tarkoitetaan ja annetaan vinkkejä normien purkamiseen omassa työssä. Vihkosta löytyy myös viisi konkreettista vinkkiä normit haastavaan työtapaan koulussa sekä esimerkkejä muutamasta harjoituksesta, jotka voi tehdä yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Voit tilata vihkon ja/tai kirjan suoraan Ekvalitalta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen annatilaa@ekvalita.fi.
Apuväline osallistavaan työhön koulussa -vihko maksaa 13€ + lähetyskulut (noin 5,50€).
Skapa plats -kirja maksaa 18€ + lähetyskulut (noin 10,50€).

Skapa platsin ja Apuvälineen on rahoittanut

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.