Ekvalitan koulutustiimillä on taitoa ja kokemusta tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöstä yli kymmenen vuoden takaa.

Ekvalita tarjoaa tietoa tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta monessa eri muodossa. Ekvalitan koulutustiimi tarjoaa luentoja ja työpajoja erityisesti koulumaailmaan. 

Toteutamme sekä yksittäisiä työpajoja ja luentoja, että laajempia koulutuskokonaisuuksia. Meillä on laaja kokemus työstä oppilaiden, opettajien, tutkijoiden ja muun koulutusyksikön henkilökunnan kanssa, mutta myös oppilashuollon ja huoltajien kanssa.

Sen lisäksi, että jaamme tietoa ja inspiraatiota kohderyhmiä tapaamalla, tuotamme myös materiaaleja käytännön soveltamiseen. Ekvalita toimii koulutussektorin lisäksi myös yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Tarjoamme palveluita ruotsiksi, suomeksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.

Koulutustiimimme

Virve Savoila

Hankepäällikkö Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin

Olen ollut osana Ekvalitan koulutustiimiä vuodesta 2016 ja toimin elokuusta 2018 lähtien Ekvalitan Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin-hankkeen vastaavana. Vahvuuksiini lasken kokemukseni koulutusalalta sekä aikasemmat työni ihmisten kanssa erilaisissa ryhmissä eri ympäristöissä. Sukupuolentutkimuksen opinnot avasivat silmäni sukupuolen, etuoikeuksien ja vallan rakenteiden toimintohin. Nämä oivallukset kannustavat minua koko ajan oppmaan lisää ja olen etuoikeutettu saadessani jakaa inspiraatiota ja tietoa näistä aiheista. Kaikki muutostyö on prosessiluontoista, niin myös työ tasa-arvon, moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden parissa.

Daniel Woodward

Kouluttaja maskulinisuusasioissa

 

Eerika Ströömi

Sisällöntuottaja Ammattikoulujen sukupuolinormit remonttiin -hankkeessa

eerika.stroomi@ekvalita.fi
040 567 3071

Amjad Qassim Ibraheem

Avustaja

Tehtäväni Ekvalitassa on hallinnollisten asioiden tuki. Minulla on tietotekniikan kandidaatin tutkinto Al Ma’mon yliopistosta Bagdadissa. Olen ollut Suomessa turvapaikanhakijana Irakista vuodesta 2015 ja odotan yhä positiivista päätöstä. Kuluneen kolmen vuoden aikana olen tehnyt paljon vapaaehtoistyötä, mm. Punaisen ristin ja Coffee Without Borders -tapahtumissa, jotka tarjoavat tukea paperittomille ja turvapaikanhakijoille. Syksyllä 2017 työskentelin vapaaehtoiskoordinaattorina People’s Architecture -projektissa Helsinki Design Weekissä, jossa sain käyttää vahvaa organisaatiokykyäni. Työni Ekvalitassa toimii myös porttina suomalaiseen työelämään ja tarjoaa minulle näkökulman suomalaiseen yhteiskuntaan työyhteisön näkökulmasta. Olen kiitollinen mahdollisuudesta toimia osana Ekvalitan tiimiä, sillä se antaa minulle konkreettisemman paikan suomalaisessa yhteiskunnassa.